Tjäna pengar till laget

Att tjäna pengar till laget är en riktigt bra idé. Med pengarna vi tjänat kan vi skaffa ny utrustning, åka på träningsläger eller turneringar och göra en massa roliga saker. Det finns flera olika sätt vårt lag kan tjäna pengar på. Företag som erbjuder produkter för lag att sälja finns det massor av. Vad vi vill sälja är upp till vårt lags personliga preferens, det finns en massa olika produkter som erbjuds. Här är några exempel på sätt att tjäna pengar på.

Kakservice

Kakservice erbjuder kakor, godis och knäckesticks som är lättsålda och välkända. Kakservice produkter är efterfrågade vilket gör försäljningen väldigt effektiv och du tjänar pengar snabbt och enkelt till laget. De erbjuder produkter som till exempel Mammas Chokladbollar, Josefinas Finknäcke, Mormors Dubbla Chokladflarn, Lillebrors Bästa Kolablandning och många flera produkter.

Alla burkar som Kakservice erbjuder säljs för 50 kr/st och vi tjänar mellan 18 till 24 kr per såld burk. Ju fler burkar vi säljer desto högre förtjänst.

Kakservice är ett bra sätt att tjäna pengar till laget på ett snabbt, effektivt och roligt sätt.

Ölandsplast

Ölandsplast erbjuder kraftiga fryspåsar till ett bra pris. Deras fryspåsar är dessutom återvinnbara och uppskattas av många hushåll runt om i landet. Med hjälp av fryspåsar kan du ge mat långvarig hållbarhet och så minskar du matsvinnet. Ölandsplasts fryspåsar finns i olika storlekar. 2 liter, 3 liter och 5 liters påsar.

Vi går 46% i vinst om vi säljer fryspåsarna. Säljer vi 500 förpackningar tjänar vi ca 15 000 kr. 

Gårdschips

Gårdschips erbjuder goda chips i flera olika spännande smaker som till exempel Sourcream & Black Garlic, Hummus, Parmesan, Chipotle Chili, Tryffel och många fler. Med hjälp av deras chips kan vi lätt tjäna pengar till vårt lag. 

För varje kartong vi säljer tjänar vi 150 kr.

Gogrilla

Gogrilla erbjuder allt som kan behövas när du ska grilla som till exempel grillsåser, tacokit, hot sauce, senap & ketchup och förkläden. Alla gogrillas produkter innehåller endast naturliga råvaror. Gogrilla har flera olika erbjudanden och priser på deras produkter. Vi kan tjäna upp till 90 kr per såld produkt. Genom att sälja mycket kan vi få en bonus på upp till 3000 kr.

Kryddskafferiet

Kryddskafferiet erbjuder er kryddor i den bästa kvalitén. Du får välja att sälja saffran, tacokrydda eller choklad. Kryddskafferiet har med hjälp av duktiga matlagare tagit fram en mängd recept till deras kryddor. Alla deras produkter sälj för 100 kr/st till kunden. Av dessa 100 kr behåller ni 35 kr. 

Eftersom nästan all tycker om tacos och saffransbröd är Kryddskafferiets produkter relativt lättsålda.

Bästa sättet

Med hjälp av någon av dom här företagen kan vi lätt tjäna pengar till vårt lag. Det är upp till oss vad vi tycker låter bäst. Det finns en så stor variation mellan produkterna som finns med här. Men vi rekommenderar Kakservice. Anledningen till att vi gör det är för att kakor och godis är väldigt populärt bland de flesta. Det leder till att vi lätt kan tjäna pengar till vårt lag på ett snabbt och rolig sätt. Kakservice produkter är populära och lättsålda, vilket är väldigt bra för att vi ska tjäna pengar snabbt.