Träningsläger

IFK Gävle bedriver inte träningsläger men vi ger dig tips till andra bra träningsläger som bedriver läger inom många olika sporter.

OLKA Sportresor

OLKA Sportresor arrangerar träningsläger inom fotboll, simning, handboll, friidrott, ishockey och innebandy i flera olika länder inom Europa som till exempel Spanien, Danmark, Italien, Sverige, Turkiet, Portugal och Tyskland. De har 40 års erfarenhet inom branschen och de har länge varit Sveriges ledande arrangör av träningsläger.

Sports International AB

Sports International AB arrangerar träningsläger inom fotboll, simning, handboll, tennis, innebandy och basket i flera länder som till exempel Spanien, Frankrike, Tyskland och Storbritannien. De har över 30 års erfarenhet inom branschen och arbetar för att du ska få ett minne för livet.

LA Travel

LA Travel erbjuder träningsläger i Spanien, Portugal, Turkiet, Cypern, USA och England. De har ett bra utbud av träningsläger för alla typer av lag inom flera olika sporter. Som till exempel fotboll, hockey, friidrott, simning och amerikansk fotboll. De har en lång erfarenhet och garanterar en lyckad träningsresa.

Sportstravel

Sportstravel erbjuder prisvärda träningsläger inom en massa olika sporter som till exempel fotboll, simning, friidrott, innebandy och ishockey. De arrangerar träningsläger till Italien, Spanien, Sverige, Turkiet, Portugal, Tyskland, Thailand och USA. Sportstravel brinner för svensk idrott och pressar priserna utan att kvalitén ska försämras så att ni ska få en bra träningsresa.